Кошик

Ваша корзина пуста!
0

Доступные варианты

line-up

Крем-бальзам Сухокрем: швидка допомога для дитячої та дорослої шкіри

 Сухокрем - це універсальний крем-бальзам, який застосовується як допоміжний засіб при лікуванні ураження шкіри, викликаного дерматитами, опіками, обмороженням або іншими факторами.  Завдяки ефективному і безпечному складу, він підійде не тільки для дорослих, але також для малюків і підлітків.  Крем прекрасно підсушує поверхню, знімає біль, запалення та набряклість, і прискорює загоєння.  Це відмінний засіб для домашньої аптечки, який виручить в будь-якій ситуації.

 Сухокрем: комплекс діючих компонентів

 Головний секрет ефективності крем-бальзаму Сухокрем - цілий набір активних компонентів, які в комплексі надають лікувально-профілактичну дію.  До їх складу входять:

 Оксид цинку.  Це один з найбільш дієвих компонентів, який використовується в дерматологічних і косметичних препаратах.  Він ефективний при загоєнні поверхневих ран від опіків, прекрасно справляється з пелюшковим дерматитом і підлітковим акне.  Оксид цинку підсушує мокнучі рани, сприяє швидкій регенерації шкіри, прибирає свербіж, запалення, а також запобігає розмноженню бактерій.

 Бензилбензоат.  Речовина, яка спрямована на знищення різних видів кліщів, в тому числі демодекса і коростявих.  Завдяки своїм властивостям, компонент добре показав себе при лікуванні червоних вугрів, жирної себореї та інших шкірних захворювань.  Будучи високоефективним засобом, бензилбензоат прекрасно заспокоює шкіру, знімає свербіж і запалення.  При цьому він безпечний для дітей і не всмоктується в кров.

 Бензиловий спирт.  Знезаражуючий компонент, який знищує шкідливі організми на поверхні шкіри.  Таким чином, він доповнює протизапальну дію крему і має злегка підсушуючу дію.

 Ланолін.  Речовина, близька за складом до шкірного сала людини.  Він легко всмоктується і надає пом'якшувальну дію, загоює і заспокоює шкіру.

 Застосування крем-бальзаму дозволить забути про проблеми зі шкірою і швидко привести її в норму.

 Кому потрібен Сухокрем?

 Універсальний препарат є незамінним засобом при будь-яких проблемах з шкірним покривом.  Завдяки грамотно підібраному складу, він допомагає:

  • полегшити перебіг дерматитів;

  • швидко позбавити від попрілостей і пітниці;

  • боротися з пролежнями;

  • лікувати трофічні виразки;

  • прискорити загоєння опіків і подряпин;

  • позбутися юнацьких вугрів;

  • знищити шкірного кліща та ін.

 Сухокрем дбайливо впливає на шкіру, усуває дискомфорт і запалення.  Він добре підсушує, знезаражує, усуває свербіж і хворобливі відчуття.

 Крем-бальзам добре всмоктується і швидко діє.  Він практично не має протипоказань, а тому відпускається без рецепта і доступний для кожного.  Маючи в аптечці Сухокрем, можна завжди вчасно зреагувати на будь-яку шкірну проблему, що дозволяє розв'язати цю проблему в найкоротші терміни.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
payments