Кошик

Ваша корзина пуста!
0

Доступные варианты

line-up

Виріб медичний «Гель з D-пантенолом від опіків»

Виконуючи роль бар'єру для захисту внутрішніх органів, шкіра постійно відчуває на собі вплив зовнішніх факторів (ультрафіолету, вітру і морозу), які можуть викликати її пошкодження. До порушення цілісності покривів можуть призвести також травми, термічні і хімічні опіки, дерматологічні захворювання тощо. Прискорити загоєння і ефективно відновити шкіру допоможе виріб медичний «Гель з D-пантенолом від опіків». 

Як працює Гель з D-пантенолом?

В основі гелю від опіків лежить D-пантенол, відомий своїми ранозагоювальними властивостями. Він широко використовується в медицині і входить до складу лікувальних мазей, кремів і гелів, які застосовуються для дітей і дорослих. Доповнений екстрактами трав, гель з D-пантенолом від опіків є одним з найважливіших засобів у кожній домашній аптечці. Його ефективність обумовлена наступними компонентами:

• D-пантенол – відповідає за швидку регенерацію шкіри. Він нормалізує обмін речовин у клітинах, підвищує міцність волокон колагену, а також має протизапальну дію. Завдяки низькій молекулярній масі і гідрофільним властивостям, речовина проникає навіть в глибокі шари шкіри, відновлюючи і заспокоюючи її. 

• Екстракт календули і ромашки – ефективно і делікатно знімають запалення, м'яко знеболюють, прибирають роздратування і почервоніння. Природні компоненти володіють бактерицидною дією, а тому добре загоюють ранки, тріщини, допомагають боротися з юнацькими вуграми і гнійничковими осередками. Екстракти рослин полегшують свербіж, біль, печіння, і підвищують локальні захисні механізми.

• Екстракт подорожника чинить протизапальну і антиалергічну дію. Він містить велику кількість дубильних речовин, а також флавоніди, холін, каротин, вітаміни А, А,З, До, і комплекс мінеральних речовин. Завдяки цьому, він володіє терпкими, кровоспинними властивостями, знищує патогенну мікрофлору і прискорює загоєння тканин. 

• Екстракт обліпихи – відмінно загоює рани та пошкодження, в тому числі на слизовій. Він включає практично всі відомі вітаміни, серотонін, органічні кислоти, пектини, дубильні речовини та рослинні антибіотики. Цей компонент підвищує місцевий імунітет, загоює рани, знімає роздратування і підвищує еластичність судин. Він добре зволожує шкіру, покращує обмінні процеси в ній і сприяє видаленню відмерлих клітин. 

Гель від опіків містить кислоти Омега 3, 6 і 9, які благотворно впливають на шкіру, зволожує і покращує її структуру. 

Застосування гелю з D-пантенолом

Виріб медичний з D-пантенолом в комплексі з основним лікуванням застосовується при дерматитах, опіках (у т. ч. сонячних), обмороженнях шкіри. Гель допомагає при пролежнях і ранах, які довго не загоюються, подразненні шкіри і тріщинах. Щоб прискорити загоєння і полегшити стан, досить наносити препарат до 4 разів на добу. Гель добре вбирається, не залишаючи слідів, і надає наступний ефект:

• Прискорює регенерацію шкіри

• Знімає запалення і почервоніння;

• Знищує бактерії і мікроорганізми;

• Зволожує і живить шкіру, прибираючи лущення;

• М'яко знеболює, знімає неприємні відчуття.

Виріб медичний «Гель з D-пантенолом від опіків» - це універсальний засіб для цілого комплексу проблем.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
payments