Кошик

Ваша корзина пуста!
0

Доступные варианты

line-up

Виріб медичний «Гель Ревматим для суглобів з бджолиною отрутою»

Болі в суглобах - проблема не тільки вікова.  З нею стикаються мільйони людей різного віку, які страждають від запалення, зниження рухливості або хворобливих відчуттів.  Причиною можуть бути травми, захворювання, гормональні збої, проблеми з вагою або генетика.  Виріб медичний «Гель Ревматим для суглобів з бджолиною отрутою» швидко впорається з неприємними симптомами, подарує легкість руху і добре самопочуття.

 Ревматим - сила природних компонентів проти болю в суглобах

 Препарат місцевої дії з бджолиною отрутою стане надійним помічником при лікуванні і профілактиці проблем, пов'язаних з суглобами.  Заснований на натуральних компонентах, він делікатно прибирає симптоми, і допомагає відчути полегшення.  Секрет ефективності гелю - сильний вплив його активних компонентів:

  • Бджолина отрута - головна діюча речовина препарату.  Вона благотворно діє на весь організм, підвищуючи рівень гемоглобіну в крові і загальний тонус організма.  У місці нанесення бджолина отрута має протизапальну дію, покращує кровопостачання і живлення тканин.  Наявність в її складі пептидів є запорукою антибактеріальної і знеболюючої дії.  Компонент надає зігріваючий ефект, має антиревматичну дію, розширює судини і допомагає розсмоктувати тромби.

  • Екстракт червоного перцю - доповнює дію бджолиної отрути, викликає приплив крові до тканин, надає відволікаючий ефект.

  • Екстракт сабельника містить ефірні і дубильні речовини, флавоніди, вітаміни і мікроелементи.  Завдяки цьому, він має ранозагоювальні властивості, зміцнює судини, знімає біль і втому в м'язах.

  • Екстракт живокосту або окопника - відомий в народі засіб для відновлення кісток і суглобів.  Завдяки високому вмісту аллантоїна, він бореться із запаленнями, знеболює, прекрасно регенерує клітини і тканини.

  • Екстракт ялиці - прискорює відновні процеси, прибирає набряклість і запалення, має загальнозміцнювальну дію на судини і суглоби.

  • Екстракт родіоли рожевої - знімає запалення, втому м'язів і підвищує резистентність (стійкість) тканин до пошкоджень.

 Такий багатий склад забезпечує ефективність препарату, а бюджетна ціна робить його доступною для кожного.

 Гель з бджолиною отрутою «Ревматім»: призначення і застосування

 Виріб медичний на основі бджолиної отрути використовують як додатковий засіб для лікування хвороб суглобів, невралгічних захворювань, артритів, артрозів, радикуліту та інших хвороб.

 Гель чудово вбирається і має місцеву розігріваючу дію, знижує прояв запальних процесів, знеболює і покращує рухливість суглобів.

 Для досягнення лікувально-профілактичного ефекту, досить наносити невелику кількість гелю на шкіру і втирати легкими масажними рухами.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
payments